Elég volt az állóvízből, a sárban hempergésből, felállok! Szabadúszó lettem, és közben repülni is majdnem elfelejtettem, majd rájöttem, hogy mégsem! A határozottság fő erényem, bátorság nélkül mégsem érek vele szinte semmit. A lépések, amelyek a sikerhez vezetnek, bizony eltökéltséget, izzadságot, fáradságot igényelnek.

Hogy nem érted egy szavamat sem? Persze, kifejtem bővebben, ha érdekel; megemésztetted? Mondd el, mit jelent Neked e történetem, mit indít el Benned!
Megtisztelve érzem magam, mert veled lehetek e percekben. Vágjunk bele!

Már 25 évvel ezelőtt létre akartam hozni egy mentálhigiénés központot itt ‘Miklóson, mire azt mondta egy kolléganőm, minek, senkit nem fog érdekelni. Egy rokonom pedig azzal érvelt, hogy söprögessek csak a saját házam előtt, ne másnak akarjak segíteni. Példálozott a nénikémmel, aki….., no, ezt inkább hagyjuk!
Lényeg, hogy mostanra eleget „sepregettem”, sőt elegem lett. (Bár a szél újra összehordja udvaromra a szemetet.)

Úgy döntöttem, hogy mégis elindítom a MOST JÓ SZALONT, megnyitom a teret a gyógyulásnak, a találkozásnak, a lelki megújulásnak, a gazdagodásnak, és annak, hogy megmutassam azt, AKI vagyok, tisztán, kendőzetlenül. Egy hely, ahol jó lenni, ahol felfedezzük, hogy ÉRTÉK van bennünk.
Támogatást, őszinte nyíltságot, szakértői jelenlétet biztosítok azoknak, akik erre nyitottak, fejlődni, változni vágynak, és szívesen tesznek is céljaik elérése érdekében lépéseket. Erre a közös útra hívlak most megnyíló Most Jó Szalonomba, amit itthon alakítottam ki.

Mi vár itt Rád?

Művész Teázó: író-olvasó, festő-szemlélő, kreatív műhely-alkotó találkozó,
Családállítás Csoportfolyamatba betekintés,
Önismereti Falatkák kóstoló,
Masszázs Élménykínálat,
Életvezetési Tanácsok, azaz az élet játéka örök.

Hol?

Kék szalon: 15 négyzetméteren a tetőtérben vár, ahol kényelmes fotelba süppedve, vagy babzsákon, párnán a szőnyegre telepedve beszélgetünk.

Táncszalon: 12 négyzetméteren a földszinten masszázs ágy, halk zene, frissítő, ellazító illatok, hintaszék, pihe-puha takarók biztosítják az elmélyülést, ellazulást.

Mindkét helyen jó szívvel látlak, szeretettel várlak.

 

Mit csinálunk?

Beszélgetünk, csendben vagyunk, alkotunk, táncolunk, egymásnak tükröt tartunk azért, hogy életminőségünk emelkedjen. A biztos jövőképhez a reményre szükség van, ahhoz  pedig a legjobb, ha megéled, hogy MOST JÓ.

Nézz be, foglalj időpontot, tegyél azért, hogy jobban legyél!

Mielőtt életed gyertyája elég, mondd ki Magadnak Te is, hogy ELÉG!!! Aztán lépj egyet arra, amerre a szíved visz! Abban soha nem csalódsz, ez fix!