“Ha van valami, ami okot adhat számomra az optimizmusra,
akkor az nem más, mint az embernek az a kétségbevonhatatlan képessége,
hogy tudatos munkával javíthat az életén.”
Henry David Thoreau

Azért éltem túl életem eddigi tragédiáit és kríziseit, hogy megtaláljam és mozgósítsam a belső erőimet. Ezek a javamat szolgálták éppúgy, mint a jövőképem és a céljaim.
Fogadom, hogy mától a FÉNY felé fordítom az arcom, magam is világítok, a jót, a működőt választom. Amikor az árnyék láthatóvá válik, alázattal tanulok tőle.
Kreativitással, humorral bebizonyítom és megmutatom, hogy

                                            VAN TARTÓS BOLDOGSÁG, BÉKESSÉG ÉS BŐSÉG

a földön, Magyarországon, Szigetszentmiklóson, párkapcsolatban vállalkozónőként 50 évesen.
Keresem azokat a társaimat köztetek, akik jobb életminőségre vágynak és ezért hajlandóak tenni is. A célok kitűzése, az efelé vezető úton való haladás könnyebb, ha közösségben vagyunk egymással, ahol az elfogadás, a nyitott őszinteség és az odafigyelés uralkodik.
Örülünk az örülővel, sírunk a síróval, betöltjük a lelkünkben lévő űrt, elengedjük a lehetetlent, megteremtjük a létező értékeket, s közben kiteljesedünk.

“Bármilyen helyzetbe kerülsz, gondolj arra, hogy nem vagy azonos a szokásaiddal. Képes vagy rá, hogy a régi önsorsrontó szokásaidat újakkal cseréld fel, hogy új szokásokon keresztül bevidd életedbe a hatékonyságot, a boldogságot és az igazságot.
Teljes szívemből arra biztatlak, hogy nyisd meg a változás és a fejlődés kapuját a szokások tanulmányozása közben. Legyél türelmes magaddal szemben.
Az önfejlesztés nagyszerű dolog, megszentelt terület.
Nincs ennél nagyszerűbb befektetés.”
Dr. Stephen R. Covey