Mindannyian egyedi, egyszeri és megismételhetetlen egyénei vagyunk a Föld lakóinak.

Arról, hogy megszülettünk, még nem dönthettünk, arról sem, hogy akarunk-e világra jönni. Szüleink szeretetének gyümölcseként megfogantunk édesanyánk szíve alatt, és „pocaklakóként” elindult földi pályafutásunk kacifántos íve.
Az, hogy hova születünk, erősen meghatároz minket. Szüleink élete, és az ő hovatartozásuk (nagyszüleink, dédszüleink) hordozza az örökségünket. Családunk a miénk. Amit ők előttünk leéltek, megéltek, örömök, fájdalmak, nehézségek és csodák, az mind hatással van a sorsunkra.
A saját jogon szerzett élettapasztalat – szeretnek, elfogadnak, gondoskodnak rólam, vagy elhanyagolnak, bántanak -, van a legnagyobb hatással személyiségünk alakulására, egyéniségünk formálódására. A gyermekkorból felcseperedve felnőttként már magunk felelünk az életünk minőségéért. A felelősségvállalás része lehet, hogy rátekintek saját életutamra, őseim életére, s ezzel új felismerésekhez jutok.

A családállítás egy olyan módszer, ami láttatja velem azokat a tényezőket, amelyek meghatározzák életem alakulását. Felismerve, megértve és elfogadva ezeket, változtathatok az életemen, szebbé, jobbá, egyenletesebbé tehetem utamat. Az elakadások, amik miatt nem tudok (párkapcsolatban, veszteségben, családalapításban, gyermekvállalásban, betegségben, munkában, pénzügyekben) előre lépni, felszínre kerülnek, láthatóak és így, az új rálátás miatt már képes vagyok a változtatásra. Tudnom kell, hogy életem alakulásáért, minőségéért felelős vagyok, és csak akkor születik érezhető eredmény, ha szembe nézek önmagammal és a valósággal. Ehhez úgy gondolom, hogy két alapvető dolog szükséges – bátorság és vágy a változásra. Amelyikünkben e kettő már él, érdemes elindulnia azon az emelkedőn, ami az élet érték voltának felfedezése után annak minőségét is emeli.

A tudatos jelenlét és a változásra való nyitottság meghatározza sorsunk további alakulását.
Jó utat és örömteli élményeket kívánok!

Ők már jártak nálam családállításon és így élték meg:

Szia, Én szeretném megköszönni, hogy részt vehettem. Nagyon tanulságos az amit átéltem és megtapasztaltam. Remélem, hogy sikeresen használni is fogom. Hálás köszönetem érte.
Marcsi

Nagyon jó megerősítéséket kaptam a gyászfolyamatommal kapcsolatban.
A lelki történéseink működési mechanizmusa is több megértést kapott az állítások által.
Köszönöm 😍

Rita

Köszönöm szépen, nagyon jól éreztem magam. Ajánlani foglak másoknak is 😊
Szilvi

“Kedves Eszter!
Nagyon köszönöm a tegnapi napot. Szuper tapasztalások voltak. Onnan kiindulva, hogy fantasztikus emberek voltak jelen. Csodálatos dolog ilyen emberekkel tölteni az időt úgy, hogy még remek élményekkel is gazdagodsz. Mindemellett hálát adok Istennek, hogy Téged és Zolit is megismerhettem. Ezek a gondolatok a szívemből szóltak és jó érzés kimondani (leírni😊). Szeretettel❤:”
Mittana Rappi Ági

“Sziaaaa!
Nagyon szépen köszönöm,hogy ott lehettem a csoportos családállításon, nagyon sokat kaptam, mèg úgy is, hogy nem nekem állítottak! Hihetetlen èrzès!

Hálás köszönet érte! 😘💖
Kriszti

 

“Egy barátnőm invitálására töltöttem el egy délelőttöt Eszternél. Sosem voltam még korábban családállításon, kíváncsi voltam, hogy mit tapasztal ott meg az ember. Néhány kedves emberrel ültünk egy szobában és egymás érzelmeit, érzéseit figyeltük. Számomra egy újfajta tapasztalást adott ez a délelőtt, ahol megtapasztaltam azt, hogy milyen szavak nélkül csupán az érzéseinkre figyelni. Szuper délelőtt volt. Először, de nem utoljára.😉

Ildikó

 

“Szia Esztike 🙂
Szeretnem megköszönni neked a múltkori beszélgetésünket😀
Emlékszem, hogy mondtad hogy ahhoz, hogy egy bizonyos tipusú embert el kell engednem ahhoz, hogy megkapjam ugyanazt csak jobban…és egy pár hete jutottam csak el odáig, hogy el tudjam engedni ÉVEK UTÁN, és tudod mit??? Megkaptam de sokkal jobbként 😮

Vivien

 

“Szia Eszti!
Hu, őszintén, nagyon vegyesek az érzéseim. Azt vártam, hogy mindenki ismeretlen lesz a másiknak, ezzel szemben kb. én és aki elsőnek állított – nem ismertük egymást. Az első állítás jó volt, úgy érzem a saját életemre is tudom hasznosítani amit ott tapasztaltam.”

Kati

 

“Nagyon sokat tanultam ismét.  Mindkettő etap nagyon hasznos és sokrétű volt és a csoport is nagyon nyitott volt.”

Gabi

 

Kedves Eszter!
Íme az én élménybeszámolóm. Úgy jöttem el hétfőn, hogy nemigen értettem mit is kell elengednem az alvással kapcsolatosan. Nem értettem, hogy fog a gyerek normális hosszúságú idő alatt elaludni, ha nekem be kell tartanom azt, hogy nem maradhat fent késő estig. Nem sokkal később szívből megkaptam a választ. Nem az alvást kell elengednem. A középső gyerekem Krisztián az aki hosszú idő elalvási időt igényel. A legkisebb Gergő másolja. Tehát a Krisztiánnal van valami dolgom, ott kell valamit helyre tennem. Említettem, hogy ő az apai dédnagyapám reinkarnációja, és még egyéb formában is jelen volt jelen életemben – édesanyáméknál kutyaként, majd nekem 3. terhességem is vele indult, amit aztán elvesztettem. Igen rájöttem az apai dédnagyapámhoz azt érzem valami nagyon nagy melegség, szeretet fűz és őt nem engedtem el. A halálakor 9 éves voltam, mélységesen megviselt, nagyon sokáig már akkor is hiányoltam. Az én következtetésem az lett, hogyha az illetőt elengedem, megoldódik ez a nagy dolognak hitt alvásproblémánk a családban. Igen nemegyszer volt, hogy azt néztem a Krisztiánon, hogy miben, hol hasonlíthat az apai dédnagypapámhoz. Egyébként hétfőn úgy mentem a családállításra, hogy elszakadt a legutolsó (idén júniusban) Nadis tanfolyamon a Mesteremtől kapott Áldásfonalam vasárnap. Szerdán pedig igyekeztem a suliba Krisztiánért, és elszakadt egy saját magam által fűzött málám. Imádtam ezt a málát, melyet szervezett mála fűzés program keretében csináltam magamnak – idén júniusban. Ez most kicsit hosszúra nyúlt, de akár rövidítve, akár így egyben is nyugodtan kirakhatod a családállításos témádhoz. Elindultam az elengedés útján, amennyiben a dédnagypapám teljes mértékben elengedtem, fogok nálad jelentkezni egy újabb csoportos családállításon. Érzem van még több témám is, csak mivel a mostani feljött sokszor és egyszer se fejeztem be, itt az ideje és nem rondítok bele más dologgal, ami elveszi a figyelmemet innen. Hálásan köszönöm és nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. Szeretettel Ölellek 😇🙏
Zsuzsi